Aboriginal Paint Studio

Copyright © 2011 Rechten voorbehouden aan Aboriginal Paint Studio

 

Start Wat is "dot painting" Aboriginal Kunst voor u? Collectie Exposities Contact

Down Under, dichterbij dan u denkt

Aboriginal Paint Studio maakt schilderijen geïnspireerd op Aboriginalkunst uit Australië. Het kleurgebruik, de aparte en herkenbare vormen en technieken van het zogenaamde “dot painting”  zijn kenmerkend voor deze bijzondere kunststijl.

Aboriginal Kunst is voor iedereen!

Aboriginal Paint Studio vindt dat kunst voor iedereen toegankelijk moet zijn. Onze “dot paintings” zijn daarom ook voor de kleinere beurs beschikbaar. Iedereen kan dus in het bezit komen van een uniek kunstwerk!

Aboriginal Kunst: Een uniek relatiegeschenk

Wij bieden het bedrijfsleven de mogelijkheid om door unieke schilderijen vervaardigd door Aboriginal Paint Studio uw organisatie in de schijnwerpers te plaatsen. De kunstwerken van Aboriginal Paint Studio zijn niet alleen bijzonder aan de muren van uw eigen organisatie. Het is tevens een uniek en memorabel geschenk voor uw relaties. Vanaf een enkel kunstwerk tot enkele tientallen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.  

Voor meer informatie over Aboriginal Paint Studio kunt u met ons contact nemen via info@aboriginalpaint.nl of vul het contactformulier in.